Serveis que oferim

Fiscal i Comptable

L’elecció d’un bon assessor fiscal i comptable suposa una decisió molt important per al funcionament de la teva empresa. A Gesticonta estem preparats per ajudar-te en el compliment de les teves obligacions, i a més disposem dels coneixements i les eines de gestió adequades per assessorar-te en tot moment, adaptant-nos als procediments tributaris així com a les novetats que es van introduint.

Laboral

L’actual marc legislatiu comporta un conjunt de modificacions importants dins de l’àmbit laboral que cal conèixer per tal d’aplicar-les correctament a la teva empresa.
A Gesticonta analitzem els costos salarials i t’ajudem aplicar el tipus de contracte i conveni que més s’ajusta a les teves necessitats. T’acompanyem en tots els tràmits que l’organisme laboral competent et pugui sol·licitar per tal d’estar sempre ben assessorat. 

Jurídic

Com ja sabem, el dia a dia de les empreses implica sovint problemes per impagaments, requeriments, sancions de trànsit, que si bé poden ser reals i justes, en ocasions no s’ajusten als principis jurídics, en aquest casos, Gesticonta posa a la teva disposició un equip d’advocats especialitzats en assumptes jurídics per empreses, donant solució als problemes i en tot cas evitant una mala defensa.

Financer i inversions

Lluny de la creença que diu que els diners millor tenir-los en un calaix a casa, a Gesticonta pensem que una part es millor invertir-los, però no en qualsevol cosa ni a qualsevol preu. Tots els nostres clients interessats reben informació acurada d’inversions reals i amb una rendibilitat garantida, fugint d’especulacions i de riscos innecessaris.

Contacta amb nosaltres

Gesticonta és la solució per una gestió del teu negoci fàcil i efectiva
Veure Política de privacitat i Avís Legal